Konjeništvo
Sibirski husky
Ribolov
Ekološko kmetijstvo
Kače
Ponudba
Domov

 

Turistično jahanje, vožnja z sankami in kočijo, vožnja z vlečnimi psi, športni ribolov...

Ekološko kmetijstvo

 

 

Naša kmetija

Konji uživajo v prostranstvu in naraviMegleno jutro

oslica pika in miško sta prava prijatelja

pašo v skromnih razmerah dobro izkoristijo ovce

med skalami se vedno najde kak priboljšek.Na kmetiji je

veliko skal in kamenja katerega se da dobro uporabit za urejanje

okolice izdelavo skalnjakov raznih škarp.

 

N a kmetiji vse odpadne snovi kompostiramo z pomočjo kalifornijskih deževnikov

pridobljeni kompost pakiramo in prodajamo pod blagovno znamko

LUMBRIVIT

NAVODILA ZA UPORABO LUMBRIVIT-A

 

Lončnice in sobne rastline

Dognojimo tako, da odstranimo zgornjo plast zemlje, dodamo gnojilo LUMBRIVIT in jih zalijemo. Presajeno v pripravljeno mešanico iz Ľ LUMBRIVITA in ľ zemlje in sadike dobro zalijemo.

 

Zelenjava, vrtne rastline

Gnojimo tako, da na kvadratni meter potrosimo 1- 2 litra LUMBRIVITA in po sajenju oz. setvi dobro zalijemo. Lahko pa dodamo 1 do 2 žlici gnojila direktno k semenu ali gomolju.

 

Trate

Na kvadratni meter zemljišča potrosimo 1- 2 litra LUMBRIVITA nato posejemo, povaljamo in zalijemo. Dognojimo tako, da po trati natrosimo 0,5 do 1 liter gnojila in dobro zalijemo.

 

Sadno in okrasno drevje

Za preprečevanje presaditve šoka potrosimo dno jame, ki bo v direktnem stiku s koreninami z 0,5 do 1 litra LUMBRIVITA. Zemlji, s katero pokrijemo korenine dodamo 2- 5 litrov gnojila (odvisno od velikosti sadike) ter dobro zalijemo. Priporočljivo je dognojevanje za pospešeno dozorevanje in povečanje plodnosti.

 

Lumbrivit

je 100-odstotno gnojilo, pridobljeno s področja rdečega kalifornijskega deževnika, ki s prebavo predela hlevski gnoj v biološko aktiven humus visoke kvalitete. pospešuje brstenje, razvoj cvetja in plodov, ker vsebuje vse potrebne hranljive snovi za rast in razvoj rastlin. LUBRIVIT je namenjen za vzgojo in gnojenje vseh vrst lončnic, cvetja, sadnega drevja, vinske trte, okrasnega grmičevja, trajnic in povrtnin.

 

 

Vsebuje:

pH 6,2-7,2 N1%, P2 05 1779 mg/100 g, K2 0 200 mg/100 g

 

Cenik: 50 Litrov 15€

            10 Litrov 4€

             5   Litrov    2€

deževniki leglo 30€

 

Vse o prodaji deževnikov in gnojila dobite na tel. št.:

051 612 456


 

                  GNOJILO ZA ČISTEJŠE IN LEPŠE OKOLJE

                                                  TER BOLJ ZDRAVO ŽIVLJENJE

 

•  naravi prijazno popolno biološko gnojilo (glistina), ki nastane z deževnikovo predelavo organskih snovi in je brez kakršnih koli dodatkov ali kemijske predelave pripravljeno za takojšnjo uporabo.

 

•  izredno biološko aktivno gnojilo zaradi obstoja približno 200 milijard mikroorganizmov v enem gramu. zato njegova uporaba prispeva k hitrejši regeneraciji tal iztrošenih z veliko in stalno uporabo umetnih gnojil.

 

•  organski proizvod, ki pospešuje rodnost rastlin in jim s harmoničnim sestavom dušika, fosforja in drugih hranljivih snovi omogoča uravnoteženo hranjenje. Istočasno pa izboljšuje fizikalne in kemične lastnosti tal.

 

•  naravna zaloga dušika v zemlji in nenadomestljivo gnojili. Pomembno v cvetličarstvu, sadjarstvu in pridelovanju hrane kljub široki uporabi rudninskih gnojil, pospešuje kaljivost semen, rast rastlin, bujnost cvetenja in razvoj plodov v poprečju do 30 %.

 

•  gnojilo z veliko sposobnostjo vsrkavanja večje količine rudninskih snovi (ki jih sprošča in varuje pred izpiranjem) in snovi, ki niso hrana rastlinam, a spodbujajo njihovo rast. Z njimi vnašamo v zemljo glivice, pomembne za nastanek nekaterih snovi, ki delujejo toksično na škodljive mikroorganizme v zemlji.

 

LUMBRIVIT zaradi svoje naravne vlažnosti, odlične propustnosti zraka, vode ter visoke vsebnosti dostopnih organskih snovi, skupaj z ostalimi uravnoteženimi hranljivimi elementi. ustvarja optimalne pogoje za razvoj in ohranitev vsake vrste vegetacije.

 

LUMBRIVIT nima vonja, ne vsebuje strupenih snovi. Njegova povečana uporaba ne deluje škodljivo na rastline tudi po neposrednem dotiku s koreninami. Pri presajanju rastlin celo preprečuje presaditveni šok.

tel 00386-(03)-5775210 GSM 051-612-456